25 november 2018

Innebandy och IKEA

Klockan ringde tidigt och uppe före tuppen kändes det som vi var idag. Pontus och hans far har grejat hela dan här hemma med att montera bort pannan och alla tankar nere i källaren.

Imorgon kommer de och installerar den nya värmepumpen. Känns faktiskt lite konstigt att säga hejdå till pannan.


Den har ju hängt med oss i många år. Men skönt ska det bli att alltid har värme och varmvatten utan att behöva tänka och planera innan!

Så just nu har vi ingen värme i huset. Det löser vi med hjälpa av massa värmefläktar och elelement ståendes runt om i hela huset. Surrar gött i öronen:-)


Leah och hennes lag var superduktiga på innebandyn idag! De spelade så bra och kämpade verkligen. Så roligt att se!


De vann första matchen, spelade oavgjort i den andra och i sista blev det förlust med ett mål. Hugo spelade med match idag som de hade vunnit plus att han fått göra mål. Så stolt och glad även han. En bättre innebandysöndag för barnen med andra ord.

Efter innebandyn kurrade våra magar så vi drog till IKEA för att äta. Så sjukt mycket folk! Där och då kom jag på varför jag handlar så mycket på nätet. Fy fan rent ut sagt. Det var folk överallt men vi lyckades få mat och även en plats att sitta på.

Därefter tog vi en vända inne på varuhuset. Leah var det som fick lite nytt till sitt rum. Nya lådor till sin hylla då de gamla gått sönder, ett överkast då även det gått sönder och en spegel som hon tjatat om så länge att hon vill ha. Jag har försökt loppisfynda en men har inte hittat någon bra så det fick bli en IKEA-spegel.


Sen var vi så trötta så vi orkade inte gå i några fler affärer utan det blev hemgång.

Här hemma så har vi packat upp alla sakerna och gjort det fint inne på Leahs rum. Var även och hämtade Hugo från hans innebandy och handlat lite mat. Betalat räkningar och så bloggat lite granna:-)

Önskar jag kunde skriva att jag var tankad med ny energi inför kommande vecka men nja, det vore att ta i. Hade egentligen varit skönt med en till ledig dag då de här två dagarna bara svischat förbi!

Fast ungefär så känns det väl efter varje helg. Hoppas mina bihålor inte blir värre. På fredag åker jag, Elin och mamma på en weekend till Skopje. Måste vara friskt och på benen då ju!


//Sofie

Inga kommentarer: