02 november 2018

Framåt tillbaka

Gårdagen kändes som jag mest spenderade i bilen åkandes mellan hemmet och in till stan.

Började med att köra Hugo till skolcupen i Innebandy. Stannade och såg de första matcherna som tyvärr slutade i förluster.

Sen drog jag vidare för att träna på gymmet.


Efter gymmet blev det att åka hem och vända typ. Hämtade Leah som skulle iväg och leka med kusin Emma. Efter jag lämnat av Leah där, jag pratat skit med Sarah en stund och Ebbe fått leka av sig med Åscar så drog jag och handlade på Willys.

Hem med alla matvaror och så fixade jag ihop en lunch som jag käkade innan jag hoppade in i duschen (x-antal timmar efter att jag tränat) och gjorde mig i ordning för att åka igen. Hade tid att fixa i  ordning naglarna. Blev lite höstigare färger den här gången.


Sen bar det iväg igen för att kolla in Hugo när de spelade sista innebandymatcherna. Det gick inte alls bra för dem. De förlorade samtliga matcher så det var ett superdeppigt lag efteråt. Hugos klass ställde upp med ett blandat lag med både tjejer och killar, innebandyspelare och de som aldrig tidigare hållit i en innebandyklubba. Tyvärr var det inga andra klasser som ställde upp med liknande lag utan alla andra lag bestod enbart av killar som alla spelar innebandy på fritiden....

Sen åkte vi för att hämta Leah och sen hem igen för att förbereda middagen och därefter körde jag Leah till hennes innebandyträning. Passade på att gå promenad med Ebbe under tiden hon spelade. Hoppade även in på systemet innan de stängde.

Hon i kassan bad inte bara om legitimation utan utbrast även :"Åh, det kunde man inte tro!" när hon läste att jag var fyllda 30 år. Det kommer jag leva på länge! Det och att några av mina barns innebandykompisar tror att jag är deras storasyster. Har hänt både när jag hämtat Hugo och Leah att jag har blivit kallad storasyster av några lagkompisar. Kan ha med att jag ofta stor utanför i mörkret och väntar på dem efter deras träningar så de inte riktigt ser mitt trettioåriga slitna ansikte så väl.  Men ändå!:-)

Åkte sen hem och käkade middag ihop. Pontus han jobbade länge igår så han kom inte hemma fören efter 20- tiden någon gång.

Jag var för ovanlighetens skull väldigt pigg igår kväll. Jag var inte alls så där maniskt trött som jag annars jämt är. Så pigg att jag fastnade framför ett finskt drama på 2:an som jag var tvungen att se klart innan jag kunde gå och lägga mig.

Skitdålig film var det så jag hade inte missat så mycket om jag somnat ifrån den. Men är jag för en gångs skull inte dödstrött och somnar på en gång på kvällen, ja då kan till och med en finsk dramafilm vara underhållande.

//Sofie 

Inga kommentarer: