22 november 2018

Störd nattsömn

Jag vaknar varje natt och behöver gå på toa. Det har hållit på i kanske ett par års tid? Mina bihålor gör att jag konstant är täppt i näsan vilket gör att när jag ska sova så kan jag inte andas så bra genom näsan utan det bli via munnen. Det gör att jag blir extremt torr i munnen och det vaknar jag till av. Jag vaknar typ i sömnen och dricker en klunk vatten för att skölja och sen somnar jag om på en gång.

Men något annat som stör mig mer är att jag vaknar och är kissnödig. Tidigare var det en gång om natten och det var inte någon så stor grej. Då kunde jag typ gå upp halvt sovande till toan och sen somna om på en gång när jag la mig i sängen igen.

Fast sen har det ökat och jag vaknar fler gånger per natt och är kissnödig. Från två gånger till som inatt fem gånger! När jag varit gravid har jag haft samma problem fast med den skillnaden att jag trott jag varit väldigt kissnödigt och sen satt mig på toan och det kommit typ två droppar.

Nu är jag verkligen kissnödig och det kommer rejält med kiss varje gång jag går på toan. Det här kan väl inte vara normalt? Började googla nu på morgonen och jag känner mig ur gammal då det här verkar vara ett väldigt ovanligt problem bland yngre personer.

Fortsätter det att jag vaknar så här många gånger per natt får jag söka hjälp för det. Sista nätterna kanske har varit en tillfällig grej bara. Hoppas på det.

Nu ska jag sleva i mig min gröt innan jag måste fara iväg till jobbet.


Tjingeling på er!

//Sofie 

Inga kommentarer: