29 november 2018

Jag lever!

Men har inte haft så mycket att uppdatera om här då jag både igår och idag legat nerbäddat mesta delen av dygnets timmar.

Det satte sig rejält i bihålorna den här gången. Ingen feber iallafall så får se det från den positiva sidan:-) Efter den här dagen med mycket vila så mår jag äntligen bättre! Lägligt då vi ska ut och flyga imorgon. Då går resan till Skopje med mamma och Elin. Vi ska åka dit på en weekend och hälsa på Mammas kompis Annika som bor i Skopje då hon jobbar där tillfälligt.

Har packat ner både nässpray och värktabletter, men förhoppningsvis kommer jag inte behöva använda dem. Iallafall inte så mycket.

Har mellan varven orkat med att få upp både adventspynt och julpynt. Här kör vi på allt på en gång. Det är ju fasen inte många veckor kvar till jul! December kommer gå fort i år har jag en känsla av. Ska vara helt ledig i mellandagarna med vilket ska bli riktigt skönt.


Dessa två tomtar fyndade jag sist jag var på loppis. Så himla mysiga! De är av modell större vilket är lite kul då jag inga i dessa storlekar hade sen innan. Har visst glömt ta bort prislappen från tomtefars ena stövel såg jag nu när jag la upp bilden.


Det blir ju väldigt mysigt när allt kommer fram. Men med tanke på vilket plock det var att få upp allt och vilken tid det tog (särskilt när man som jag inte var helt i form när det gjordes) så känner jag att i år får skiten stå till tjugondagknut! Det är ju egentligen då det ska tas ner även om det brukar bli trettonhelgen för min del.

Har köpte ljusslingor med men de har inte hunnit komma upp än. Pontus har lovat att se till att de kommer på plats när jag är borta. Det gör så mycket här ute på landet där det är kolsvart annars.

Nu ska jag göra tacolåda till mig och barnen. Pontus är iväg ikväll på standup med en kompis och bror sin. Jag åker ju tidigt imorgon bitti så tänkte ha lite myskväll ihop med barnen.

Leah ska jag hämta efter hennes innebandy lite senare och jag tänkte försöka mig på att gå en sväng med Ebbot under tiden så bäst jag sätter fart och förbereder maten så jag hinner.

//Sofie



1 kommentar:

Hannah sa...

Åååh lite nostalgi, tomte nr 2 har mina föräldrar också :D