04 november 2018

Min nya dammsugare!

Vet ni vad jag gjorde igår förmiddag? Jag åkte in till stan och köpte mig en ny dammsugare! Jag har så länge velat ha en ny och igår köpte jag mig äntligen en.

Den gamla dammsugare fungerar fortfarande, men det har lossnat en liten del på den som jag fått tejpa ihop samt så känns den allmänt äcklig och sliten. Har i flera år väntat ut att den ska gå sönder så jag kan köpa mig en ny, men det är envis och håller i.

När jag pratade med säljaren i affären om vad de rekommenderar så sa hon att Miele är oslagbara just när det kommer till kvalité och att de håller himla bra. Den gamla är ju av det märket så det fick även den nya bli. Nu kan vi istället använda den gamla till att städa bilarna och dammsuga i källaren så har vi en ny, fräsch dammsugare att ha att använda i huset.



Leah var helt chockad över att jag blev så glad över en ny dammsugare. Hon sa att är det sånt man som vuxen blir glad över att KÖPA (inte ens få!) då vill hon inte bli vuxen:-)

Inte lätt när man är liten att förstå något sådant otänkbart. 


Jag är supernöjd med min nya pärla! Den kommer användas flitigt precis som den gamla. Har man hund, katt och barn så använder man dammsugaren dagligen.

//Sofie 

Inga kommentarer: