25 november 2018

Gårdagens lördag

Igår efter frukosten åkte jag först och fixade mina naglar. Hade som vanligt beslutsångest över vad jag skulle välja med den blev blått och lite metallic.


Nästa gång jag ska fixa till dem blir innan jul och då ska jag nog köra på klassiska röda naglar. Tror inte jag haft det någon gång innan.

Efter att jag varit på nagelsalongen så for jag och tränade. Har tyvärr inte kunnat träna så mycket denna veckan men igår blev det ett styrkepass. Efter det var det typ bara hem och vända för sen hade Hugo träning. Under tiden han tränade så spenderade jag tiden på stan. Var på materialmännen och handlade lite som Pontus behövde till båt/traktorskjulsbygget som han och Gunnar höll på med igår.

Var även inne på KappAhl en sväng och fyndade träningskläder till Leah som hon verkligen behövde. Jag kunde alltså inte hålla mig från att inte handla på Black Friday fast jag hade tänkt det. Sån hysteri så jag blev trött på det redan innan det drog igång.

Efter jag hämtat Hugo så åkte vi hem och svidade om och gjorde oss redo för lite kalas. Pontus kunde tyvärr inte följa med oss då han var tvungen att göra klart det han höll på med på bygget.

Minna fyller 3 år på måndag och vi kunde inte komma på hennes kalas som var idag söndag så vi tjuvstartade och firade fröken i lördagskväll. Det blev pizza, glass och kanske det allra bästa enligt Minna: Godis!


För när man är tre år får man äta godis förstår ni:-)

Jättemysig kväll med firande av världens bästa Minna hade vi.

När vi kom hem därifrån sen var vi väldigt trötta allihopa. Sen skulle vi upp tidigt idag med så det blev en tidig lördag kväll för hela familjen Gustavsson.

//Sofie

Inga kommentarer: