07 oktober 2008

Några av alla de fynd jag gjorde i helgen:-)

Jag köpte några sådana här "klister dekorationer" som man kan fästa vart man vill i stort stätt och som är jättelätta att ta bort..jag satte några över Hugos skötbord, som han älskar att ligga och kolla på:)
Passade även på att göra garderoberna lite fina också
En rutig skjorta, ÄNTLIGEN!!
Musen Klas, inte klättermusen utan bara Klas...Han spelar och sjunger så fint tycker Hugo, men han blir lite trött på honom ibland så han försöker dra honom i svansen haha:P
Detta är det bästa köpet helt klart, 10 stycken hunben till Poker för 100 kronor typ snacka om fynd haha:)
En "Speltv" eller vad de kallas, som Hugo fick av sin farmor därnere. Hugo var nog den som kom hem med felst saker i kassarna haha. Tänk både farmor, mormor och faster var ju med och köpte saker till honom:) Och det tackar Hugo såå mycket för!!
Två tavlor som jag tänkt hänga upp ovanför våran säng i sovrummet
Haha Sandra och jag köpte ett par jättesnygga pyjamaser:) Rosa med apor på, kan det bli bättre?
Och så höll vi på att snatta av misstag också..Sandra och jag kom på den briljanta idén att ha var sin hatt på huvudet så vi skulle kunna hitta varandra lättare bland alla människor. Vi hittade dessa snygga hattar inne på herravdelningen som vi bara skulle låna under tiden vi var i affären. Men när vi stod i kassan så hade vi helt glömt bort att vi hade dem på huvudet och tjejen i kassan sa inget hon heller..men Sandra kom på det precis innan vi skulle betala så det blev visst hattar med i shoppingpåsarna hem också:-)
En av alla koftor jag kom hem med, jag ÄLSKAR verkligen stickat:-)
Sandra och Hugo i bilen på väg ner till Ullared
Sandra och Hugo i stugan, Hugo har precis vaknat och klockan är väl fem eller nåt på morgonen, men se så nöjd han ser ut han har ju ändå lyckats väcka oss:P
Alla mina fina halsband jag köpte, kostade 20 kronor styck!!
50 kronor kostade denna fina "mättsticka" som jag ska sätta upp i Hugos rum sen när han blir lite större....om han har något eget rum då vill säga, nu sover han ju inne i mammas dressing room haha:)
Fina ölglas som jag köpte till Pontus

Plus en massa mer saker men jag orkar inte lägga ut bilder på allt..dessutom tror jag inte ni är intresserade av att se bilder på allt heller haha.-)

1 kommentar:

Hannah sa...

Vilka fina tavlor :)