13 oktober 2008

Årets första fylla

Helgen som har varit nu har varit kanoners:-) Jennie och Erik kom ner i fredagskväll från Falun. Jag, Pontus, Hugo och Poker åkte in till Mjölbystation och möte upp dem där. På Lördagen så skulle Pontus hjälpa sin far med att dra upp båten så när han var i väg på det under förmiddagen så då passade vi andra på att göra lite ärenden på stan, bla systemet haha.-) Sen när Pontus var tillbaka så var vi och åt på Stranbaren, såå gott det var!! Sen åkte vi ut till Asby och lämnade av Hugo hos farmor och farfar. Första gången som vi lämnade bort Hugo och nu skulle han även sova där över natten..ååh vad tomt det kändes att åka ifrån honom! Men jag vet ju att han har det bra där han är, bara jag som blir så fånig.. men det blir väl alla mammor:) Efter att ha lämnat av Hugo så åkte vi tillbaka till lägenheten och började göra oss klara för kvällen. Jennie hjälpte mig att locka samt slinga håret, det blev jättesnyggt! Jennie hon är såå duktig när det kommer till hår hon haha, konstigt vore det ju annars frisör som hon är:P

Vi var först hos vår nya granne Gunnar där vi var ett par stycken som drack och hade det skojigt ihop, vilket var riktigt trevligt:-) Och därefter så gick vi ut på krogen.. det tråkiga var bara att på Statt kom vi inte in, 23 årsgräns var det så det kändes lite surt. Och när vi gick till Babar så var det världens kö utanför så vi struntade i det och gick till Stranbaren istället..tyvärr var det bara yngre folk där. Haha det där lätt ju som om jag var jättegammal men det var inte så jag menade.. Men det var typ bara såna som just fyllt 18 där och det brukar vara lite roligare när det är en liten mer blandning av folk. Men vi var kvar där ett tag och dansade och partajade innan vi åt flöttmat och tog en taxi hem. Kvällen var faktiskt riktigt lyckad, det märktes att det var ett bra tag sedan man var ute och drack. Men jag mådde förvånansvärt bra dagen efter vilket jag inte trodde. Dagen efter höll jag på att längta ihjäl mig efter Hugo och Poker haha. Så vid tvåtiden åkte vi och hämtade dem och direkt därefter åkte vi till Mjölby för att lämna av Erik och Jennie på tåget. Men innan de satte sig på tåget hem hann vi med en sväng in på Mc Donalds. Denna helg har inte gått i nyttighetens tecken iallafall, men det får bli ändring på det nu. Ny vecka nya möjligheter heter det ju haha:-) Vi hann även med att hälsa på i Boxholm på tillbaka vägen till Tranås men sen bar det hem.

Idag har Hugo och jag varit på babymassage och nu ska jag ta och röja upp i lägneheten, vilket behövs mer än väl. Ska försöka lägga ut några bilder från helgen sen också..men nu hinner jag inte då Herr Hugo vill ha mat och när han vill ha mat så är det bums haha:-)

Inga kommentarer: