31 oktober 2008

En dagstrip till Linköping

Sandra, Hannah och Hugo inne på IKEA
Hugo har fått en idé:-)

Igår var Sandra, Hannah, Hugo och jag i Linköping, eller rättare sagt så var vi ute på IKANO- huset.-) Det var rikigt trevligt en del shopping blev det också, dock inga större saker då ekonomi inte tillåter det men några kassar blev det allt. Hittade några saker inne på IKEA, skulle hitta en pläd att ha i Hugos vagn men tyvärr blev det inget sådant köp..får ta det nästa trip dit:-) Hittade även världens finaste tavla där men tyvärr var den lite för stor för att få med i bilen:( Men det får vi ta det nästa gång också haha.

Idag så har vi varit hos banken och pratat eventuellt lån till hus och det verkar som om det inte ska vara omöjligt för oss att få ett. Vi får ett slutgiltigt besked nästa vecka *håller tummarna*. Vi är jätteintresserade av det huset som vi var och kollade på förra veckan. Det är massa att göra vid men det är något som vi vill ha. Dels blir priset lägre på huset eftersom det inte är så mycket gjort på det och ju mer vi renoverar dessto mer ökas värdet på huset. Plus att vi får allt precis som vi vill ha det:-) Jaja vi får se hur det blir, vill ju inte ta ut något i förskott. Trivs faktiskt väldigt bra i vår lilla lägenhet.

Nu ska jag, Pontus och Gunnar snart äta pizza, lite onyttigt men vad fan det är ju helg snart:-) Har beställt pizza via pizzaonline så de kommer hem med det direkt till dörren, haha fy fan va lat man egentligen är orkar inte ens åka ner till pizzerian för att handla:) Till mitt försvar får jag väl säga att det typ bara är andra gången i mitt liv som vi beställer hem pizza till dörren:P Nej nu kommer visst pizzakillen så nu ska vi äta.

Puss och Kram

Inga kommentarer: