20 oktober 2008

Babysim

Nu har jag anmält mig och Hugo till babysim..Vi ska gå i Boxholm då typ alla har sagt att i Tranås så är det inget vidare. Imorgon ska vi in till simhallen för lite information kring babysim etc. Och förhoppningsvis kan vi börja redan på torsdag..jag frågade hur gammal bebisen skulle vara och hon svarade 3 månader. Hugo blir ju 3 månader i slutet av Oktober så det skulle nog gå bra att han började nu.. Jag köpte ju ett par jättefina "blöjbadbyxor" till honom i Ullared, ska bli roligt att se hur de passare haha:-)

Annars så är jag i Boxholm nu med och hälsar på lite. Igår så var vi hos Jocke på kvällen och firade honom på hans 34 årsdag. På dagen så var jag, Pontus, Hugo, Krille, Poker och Äzca ute och gick långpromenad i skogen vilket var riktigt skönt! Lördagen var också trevlig då vi var och firade Nettan, på kvällen efter kalaset så fick Sandra den strålande idén att jag, hon och Sarah skulle gå ut och ha tjejkväll. Vi hamnade hemma hos Sandra med varsin grogg/cider/öl i handen och längre än så kom vi aldrig, men det gjorde inget då vi hade det supertrevligt ändå:-) Dock mådde jag inte så bra dagen efter..asså det är inte bra att dricka två helger på rad när man inte druckit på över ett år innan. Tyckte det gick lugnt till men det blir ju en helt annan effekt när man bara sitter ner och dricker, sen när man reser på sig så gungar hela världen framför ens ögon haha:-) Ska verkligen lägga ut lite bilder här när jag kommer hem, känns som om det var ett tag sedan jag gjorde det. Nu ska jag kolla runt lite bland andra bloggar på nätet.


Tänkte jag skulle lägga in en bild på babysim så jag googlade och hittade denna, men jag tycker den ser lite läskig ut eller vad tycker ni?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Vad kul att du tittade in, jaa de e för mysiga de små liven=) Min Oliwer va planerad 080813, men tyckte att han skulle komma ut 080707, så då gjorde han det=)