07 oktober 2008

Babymassage

Igår var jag och Hugo på babymassage vilket Hugo tyckte om väldigt mycket tror jag.. Han skrek hela dagen igår i stort sätt..från klockan sju på morgonen till fyra på eftermiddagen. Men med ett undantag och det var när vi var på babymassagen. Han riktigt njöt av att få ligga och kolla på alla andra bebisar samtidigt som jag höll på och "knoddade" på honom:) Vi ska dit nästa vecka också vilket ska bli skoj, tycker jag i allafall och att döma av Hugo igår så tror jag han tycker det också:P

Sen på kvällen så skulle Pontus in till tandläkaren i Linköping så då fick mormor se efter Hugo en stund. Orkade verkligen inte dra med honom in dit då vi hade lite andra ärenden att göra också.. Så då passade det ju bra med en barn/hundvakt som bor på vägen till Linköping haha:) När Pontus var inne hos tandläkaren så gick jag omkring lite i affärer, och vilken om inte favoriten SkoPunkten!! Jag hade ju inga pengar direkt men där inne kan jag bara gå och strosa omkring i flera timmar (eller ja nästan iallafall:P). Men sen så hittade jag två par skor som jag provade och de passade utmärkt på mina små fötter, och det bästa av allt var att de bara kostade 25 kronor styck!! Jag hade en 50lapp kvar i plånboken så de fick följa med hem. Snacka om billigt!!

Nu ska jag ta och se om min son lever... han sover i vagnen och han har varit så tyst och snäll att jag nästan blir orolig, helt tvärtemot gårdagen.... men det är rätt skönt med sådana här dagar också, synd att det inte är så alltid:)

Inga kommentarer: