18 februari 2012

Våra Barn blir inte arga, de blir Vansinniga!

För att citera Pontus. Det stämmer. Leah blir så arg att hon ligger ner på backen och sliter i sina kläder (som hon ofta lyckas få av sig). Leah har börjat få ett sjuhelvetes humör hon också. Innan har det ju varit Herr Gustafsson JR som stått för den biten i den här familjen. Men Leah hon är snart ikapp.

En trea? Skulle inte tro det.

Efter vi kommit från Solgläntan så skulle vi in på Willys en sväng. Hur detta gå med två helt hysteriska barn? Jo bra. Då var det ju någon nytt, roligt, spännande som hände. Sen när vi skulle in i bilen igen så var det samma visa åter igen. Med visa menar jag skrik.

Sicken tur att man älskar dem av hela sitt hjärta och lite till för annars hade jag lämnat kvar dem på Willysparkeringen:)

Här hemma är det myspys. Barnen har snart myst klart och då blir det melodifestivalen och mat för Pontus och mig. Blåbärspajs har jag tänkt slänga ihop också. Något gött ska en ju ha till festivalen som sagt:)

Leah inviger Sarah och Krilles nya (och lägg märket till ännu inte helt klara kök, vilket gör det hela till en stor bedrift) med att laga lite mat och äta upp Krilles chokladkakor.
En liten kik på deras köket. Och tre stycken människor som står och funderar på hur man ska installera en diskmaskin. Mycket nöje. 
//Sofie

Inga kommentarer: