27 februari 2012

Ett kallt hus och en katt som är till salu

Lyckades inte få upp värmen i huset...Fan. Och ändå satte jag klockan så jag gick upp i natt och la på i pannan men inte. Det måste varit blött ved eller något för så segt brukar det aldrig vara. Har sovit med täcke, filt och raggsockar inatt. Barnen också:)

Sen tände jag ju pannan igen nu när jag gick upp. Precis när jag fått fyr i den kom jag ju på att sotaren kommer ju idag! Han blir väl inte överlycklig om det brinner i pannan när han ska sota... Hoppas det hunnit slockna tills han dyker upp.

Vår katt är annars helt överjobbig för tillfället. Igår när jag lagt barnen och allt var lugn och ro. Ja då kommer han upp med en levande råtta/mus som han springer omkring och jagar i hela huset. Bad en bön till gud om att han inte skulle väcka barnen och gud hörde mig faktiskt. Efter mycket trixande och jagande fick jag ut både råttan/musen och katten.

Nu ska jag göra oss i ordning inför en jobb och dagisdag. Pappa Pontus kommer ju hem idag också! Det är det två små barn som ser framemot! Ja jag också:)

//Sofie


Inga kommentarer: