28 februari 2012

Ändrade Planer

Ja det blev inte som planerat i eftermiddag/kväll. Maria skulle kommit hit en sväng men då det körde ihop sig med tider så ska vi försöka ses i nästa vecka istället. Pontus han ska och kakla hemma hos Krille så han blir borta hela kvällen. Så jag kan inte åka och träna heller. Se vad jag och barnen ska hitta på. Någon som vill komma och umgås? Ni är hjärtligt välkomna:)

Gå ut vill man ju i det här vårvädret som kommit. Men här hemma hos oss är det inte så mysigt och gå ut för tillfället. Lera och vatten överallt. Inte så där jätteskoj. Tänk när det börjar torka upp lite i markerna också. Åh jag älskar den här årstiden!

Ni missar väl inte att det är ljust läääänge nu om eftermiddagarna? Och på morgonen när vi vaknar så är det ju också nästan ljust. Nästan. Men snart är vi där också:) Hur kan folk tycka om vintern? För att uppskatta våren och sommaren kan jag tro:)

Nu ska jag umgås med barnen mina. De är hyperaktiva här hemma. Snart är det någon som kommer slå sig och börja skrika så som de håller på.

//Sofie

Inga kommentarer: