10 februari 2012

Mina Vårdkontakter

Att få tag i läkaren som ska utföra operationen är inte så lätt. Jag har ju kommit på en massa frågor som jag naturligtvis inte kom på när jag träffade honom personligen utan först nu i efterhand. Ringt och krånglat för att försöka få fram ett telefonnummer eller mailadress till denne läkare men tydligen lämnas inte såna uppgifter ut?! Vad? Han ska skär i mig och jag har frågor angående det ska man då inte kunna höra av sig till rätt person?

Tydligen skulle man använda sig av mina vårdkontakter så det är det jag sitter och trixar med nu. Se så det kommer fram till rätt person.

Har även varit och begärt föräldradagar på försäkringskassan. Jag ska ta mammaledigt ett jobbpass då Pontus ska upp och åka Öppet Spår. Så nu är även det fixat och klart. Skönt. Även hunnit med ett bankärende samt ringt och sagt upp ett impuls medlemskap. Internet är farligt ibland. Himmel vad lätt det är att bara klicka och vips så har man beställt eller anmält sig till något:)

Nu då? Ja nu blir det nog träning för min del. Eller det blir träning för min del. Jag vill egentligen bara lägga mig i soffan och vila men nej. Efteråt kan jag göra det:)

//Sofie


1 kommentar:

Emme sa...

Fast det där med mina vårdkontakter tycker jag är himla smidigt, ialla fall när det gäller tranås vårdcentral. Mailade dom igår kväll ang intyg till försäkringskassan för att vi va hemma så länge med leo o idag på fm ringde läkaren upp o sa att hon skulle skicka! Bra att man kan maila o mkt smidigt den gången;) btw ska vi satsa på en linkp-dag efter löning?;) kramar!