26 februari 2012

Den fanns!

Men när jag skulle plocka upp den ur kartongen var den trasig! TRASIG! Min kväll är förstörd! Och jag lovar, den lär inte finnas på Åhlens här i stan så med andra ord måste jag åka tillbaka till Linköping bara för det...IRRITERANDE!

Har pratat med Pontus och det hade gått bra för honom i spåren. Han var tröttare än vad han någonsin varit tidigare när han åkt haha. Ja han får passa på och vila ordentligt ikväll/natt. Imorgon är han tillbaka här hemma igen:) 8.04 hade han åkt på så det var ju personbästa.

Barnen sover äntligen!

Haft en fin helg hemma hos mamma och pappa. Hunnit med massa denna helgen. Det är fördelen när man åker hem till barnens mor och farföräldrar. Där blir barnen underhållna hela tiden:) Jag hann ju med att städa hela bilen och sen åka och köra den i biltvätten. Gick långpromenad med Poker både igår och idag, hann med och träna och att åka till Linköping och göra de där ärendena. Så skönt!

När vi kom hem var det 14 grader här hemma. Kallt. Höll på att kasta ut pannan ett tag. Eller kanske inte,den är vidrigt tung, men hade jag varit stark hade jag fan gjort det. Gick inte och få fyr i den! Efter 1 timme gick det men det är fortfarande kallt, tar ett tag innan värmen kommer igång. Men barnen var glada för de slapp duscha ikväll.

Hunnit med och skriva matlista för nästa vecka också. Samt gå igenom kyl, frys och skåp och skriva inköpslista. Även skrivit lite på vårt veckoschema om vad vi har för planer i veckan som kommer.

Städat badrummen har jag ju också gjort!

Se där vad jag hunnit med. Det får bli dagens sista för nu ska jag slöa framför TV:n innan tvättmaskinen piper att den är klar.Sen blir det sängen.

//Sofie

Inga kommentarer: