16 februari 2012

Vart tog Bobby vägen?

Ni vet Bobby? Bobby som alla bloggerskor gick och klippte sig hos. Kissie, Natacha Peyre, Carolina Gynning, Linda Rosing (eller vad hon nuförtiden heter), Kenza etc... Vart tog han vägen? Nu mer hör man ju INGENTING om honom. Nada. Eller?

Jag hittade i alla fall hans hårprodukter när jag och mamma var på "Dollar Store" i förra veckan. Kommer ni ihåg när han släppt den kollektionen? (heter det kollektion om det är hårprodukter man släpper en serie av?) Alla använde Bobbys hårprodukter! Man såg dem ju i var och varannan blogg...

Och nu säljs de för 10 kr styck i en lågprisaffär. Gick kanske inte så bra? I alla fall köpte jag schampot och balsamet i den serien för att prova. Jag var i behov av nytt schampo och balsam då det snordyra jag köpte är helt värdelöst i mitt hår...
Och vet ni? Bobbys produkter fungerar ju utmärkt! Jättebra i mitt hår i alla fall:) Glatt överraskad blev jag! Det tråkiga är väl att det säkert inte kommer gå att få tag i mer snart. Det är säkert såna restprodukter som säljs ut billigt i dessa lågprisaffärer. Men han får tummen upp av mig! Bra jobbat Bobby! Vart du nu än är:)

//Sofie

PS: Hittade denna bloggen när jag sökte efter bild på Bobby på google. Något för alla er Bobby älskare!

PS2: Min blogg är lite rolig. Jag kan stava massa ord fel och det blir inget rött streck under de orden. Men när jag skriver blogg (i min blogg) då lyser det rött för glatta livet. Konstig. Och lite humor i det hela. 

1 kommentar:

Jennie sa...

Tror faktiskt att de alltid varit billiga och sålts i sånna affärer,jag har iaf sett på Rusta :)