26 februari 2012

Crosstrainer och Cykel

Har precis stått på Crosstrainern i 15 minuter och därefter (när pappa kommit tillbaka och kunde visa hur man sänkte sadeln på träningscykeln) 1 timme på cykel. Känns skönt. Då är denna veckans 3 tränings pass avklarade. På det igen imorgon:)

Följer Pontus över nätet. Och hans pappa. De åker ju som sagt "Öppet Spår" idag. Verkar gå lite segt för Pontus. Om man jämför med tidigare år han åkt. Jaja de har ju en bit kvar och köra innan de är i Mora. Fortsättning följer så att säga.

Jennies Erik åkre ju också. Försök hitta honom på nätet och se hur det går för han men det strular bara med sidan när jag söker på hans namn. Typ det kommer upp alla Erik som någonsin åkt vasaloppet, ungefär. Får smsa Jennie och höra med henne hur det går för han:)

Mamma och Leah står i köket och lagar lasange. Gott! Sen ska pappa och jag åka in till Linköping en sväng. Hämta den där dockvagnen till Leah. Pappa hade ett annat ärende in till stan också så det passade ju bra att han kunde följa med. Mitt lokalsinne är ju som bekant obefintligt. Finns knappt alls faktiskt.

//Sofie

Inga kommentarer: