23 februari 2012

"Ello ittyt, Ello itty!"

Jag gjorde ett misstag och visade Leah klipp på youtube med Hello Kitty. Nu sitter hon här bredvid och ropar att hon vill se "ello itty!". Jättekul och sitta och kolla på Hello Kitty på portugisiska. Leah tycker det är det roligaste man kan göra framför datorn:)

Vi är själva hemma jag och barnen. Pontus är återigen och hjälper Krille med renoveringen. Han blir borta till sent ikväll, han åkte direkt efter jobbet så vi blir själva hemma. Han var ju där hela kvällen i måndags med så då såg vi inte heller så mycket av honom och i tisdags var han ute i garaget hela kvällen och byte bromasar på bilen...Får ha mys i morgon hela familjen. För på lördag morgon åker Pontus iväg för att åka "Öppet Spår" på söndagen. Många vi känner som ska åka det i år. Pontus och hans pappa, Eddie och så ska Jennies Erik åka också. Många och följa och heja på!

Nu ska jag ara social med mina barn. Vi kollar på spökena! Med andra ord kollar vi på "Mysteriet på Greveholm". Just nu väntar vi på att skelettet ska komma:)


//Sofie

Inga kommentarer: