19 februari 2012

Fullt upp denna söndagen

Ja det har rullat på bra här hemma. Snart är väl klockan så mycket så jag ska åka och jobba igen. Mitt sista nattpass. Jag jobbar ju denna veckan också och sen veckan därefter. Sen ja vem vet vad det blir då. Jobb på annat håll:)

Har grejat och plockat här hemma. Skrivit lista på vad vi ska äta nu i veckan som kommer. Inventerat skåp, matkällare, kyl och frys inför storhandlingen imorgon. Äntligen tagit tag i och slängt in barnens vinterkläder i tvättmaskinen. De var rätt smutsiga. De har ju en uppsättning vinterkläder till som tur är.

Vi försökte oss på ett försök och gå på promenad hela familjen efter vi varit och ätit frukost hemma hos Lantz. Det gick sådär. Eller inte alls bra. Leah fick sitt hysteriska utbrott och satt och slet i sina kläder. Hann väl gå 400 meter innan vi vände och gav upp.

Trodde hon kunde ha ändrat inställning till det där med att åka vagn då det är evigheter sen som hon gjorde det sist. Men nej. Hon tycker fortfarande lika illa om det.

Nu kollar vi på "Karlsson På Taket" här hemma. Som alltid:) Kan bli lite tvätt som blir vikt samtidigt. Den viker sig ju tyvärr inte själv.

Så är sitter man på toaletten storstilat! Bamsetidning och så traktorn som står bredvid:)


//Sofie

Inga kommentarer: