14 februari 2013

Alla Hjärtans Dag

Nu så. Har jag tid över för dig bloggen min:)

Jag fick hoppa in och jobba igår kväll så det gick i ett. Var hemma straxt efter 22tiden och sen upp och jobba igen hela dagen idag.

Min kropp har ställt in sig på att februari är en sjukdomens månad. Idag har näsan runnit hela tiden. Känts som jag haft en kran med vatten som droppat. Tung och seg i huvudet. Somnade när jag kom hem. Sov så skönt!

När jag vaknade hade minsann min fina sambo ansträngt sig riktigt. Nattat barnen och lagat fin mat till bara oss två:) Rosor har jag också fått och dessutom hade han koll på att "Lyxfällan" gick på TV:n i kväll så han hade satt boxern på inspelning. Det är kärlek det!

Blev faktiskt lite förvånad då Alla Hjärtans Dag annars inte är något vi firar direkt. Men jag kunde inte hålla mig från att ge Hugo och Leah något litet i Alla Hjärtans Dag present. Båda två är helt inne på Alfons Åberg för tillfället så när jag såg att de sålde billiga såna böcker så köpte jag varsin till dem.

Slog i dem i paket och la i deras bilbarnstolar så när vi kom ut från dagis så fick de sig en glad överraskning. Leah var så glad över att ha fått en present att hon helt glömde bort att öppna den haha.

Nu ska jag och min sega kropp och droppande näsa gå och lägga oss.

God Natt!

//Sofie

Inga kommentarer: