11 februari 2013

Jobbat, Staplat Ved och Vikt Tvätt

Har jag gjort idag. Så roligt har jag att uppdatera om mitt liv. Ska natta barnen alldeles straxt och Pontus ska åka skidor. Vasa loppet (eller Öppet Spår) närmar sig ju med stormsteg.

Halsen gör fortfarande ont. För att fortsätta min uppdatering kring sjukdomar. Kunde få i min några bitar lax och couscous förut. Couscous var vänlig mot halsen. Laxen åt jag i ren irritation över att jag vill kunna äta den.

Ringa läkaren imorgon för det går ju inte mot det bättre precis. Trots alla dess huskurer jag provat och alla receptfria läkemedel mot halsont som finns på apoteken. Får säkert inte komma ner ändå. För det är ju sånt som går. Skulle inte förvåna mig om jag får det mottagandet. Det är sånt som gör att jag drar mig för att söka hjälp hos sjukvården. När det kommer till mig själv. Barnen är en annan femma.

Ska ta tag i det där och byta från vårdcentralen till "läkarhuset" här i stan. Har hört flera som byt dit då man blir så mycket bättre bemöt där än på vårdcentralen. Sorgligt att det ska behöva vara så.

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Oavsett läkare så tror jag inte det är nån som ordinerar jobb, tvätt och ved. ;)
Krya på dig iaf! Tänkte ringa nån kväll men nu är jag också dålig så får ta't nästa vecka..

Zouphie sa...

Haha ja men man kan ju inte låta livet stå helt stilla och lägga sig på soffan bara för att halsont inte vill ge med sig:) vi får höras! Slå en pling när du mår bättre. Försök undvika stapla för mycket ved bara:)