04 februari 2013

Veckans första dag

Denna dagen började ju bra. Skulle till en läkare idag och kollat upp mina öron. De kliar ju något överjävligt i dem. Har gjort det i ett års tid så det kanske är dags å kolla upp det?:) Men såklart blev min tid ombokad. Skulle även pratat med studievägledare om mina planer att börja läsa men han var såklart sjuk... Strul strul. Slutade med att efter jag lämnat barnen på dagis åkte jag å storhandlade mat istället. Hem och sen packa upp allt. Städade och plockade. Drog ett varv med dammsugaren. In med lite tvätt i maskinen och bäddade rent i sängarna.

La mig ner för och fortsätta läsa i "50 nyanser av mörker" men jag somnade. Som en stock. Brukar annars aldrig somna när jag ligger och läser på dagarna. Däremot på kvällarna,då somnar jag på en gång om jag försöker mig på å läsa. Helt omöjligt. Hur bra boken än är. Det är värsta sömnpillret för mig.

Har ju inte mycket kvar i min bok men jag får läsa klart den någon annan gång. Nu är det full fart här hemma igen och då är det bara å glömma det där med och få läsa:) Knappt jag får ihop det här blogginlägget.

//Sofie

Inga kommentarer: