07 februari 2013

Repris av Lyxfällan

Sitter (nej ligger) ner i soffan och kollar in någon gammal repris av lyxfällan. Som jag faktiskt inte sett tidigare! Å så är de i Ödeshög av alla ställen. Bara nån mil hemifrån oss. Där ses man:)

I alla fall det jag ville blogga om var att de hade en så himla cool "fondvägg" eller vad man ska kalla det på väggen. En tapetvåd som var en helt fantastiskt fin bild på deras hundar! Åh så skulle jag också kunna tänka mig ha. Fast en bild av Poker då. Någon som vill ta sig ann så knäppa en fin bild?:)

Det andra var att en av programledarna sa att det kostar i snitt 17.800 kr om året att äga en hund! Fråga till alla er andra hundägare, lägger ni så mycket pengar på eran hund per år? Vi gör det inte!

Jag var tvungen att räkna på vad Poker kostar. Vi köper en säck hundmat i månaden. Typ ine ens det då jag kollade en gång och en säck mat räcker i 6 veckor ungefär här hemma. Sen betalar vi försäkring också såklart. Och veterinärkostnader, ja det har vi knappt haft på Poker. Vi vaccinerar honom en gång om året men det kostar ju bara ett par hundralappar.

Jag räkande ut att vi inte ens lägger 4000 kr om året på honom. Och då har jag dragit till med kostnaderna. Vart kan de fått nästan 18.000 kr från? Utställningshundar och tävlingshundar kanske, eller?

//Sofie


Inga kommentarer: