18 februari 2013

Ledig dag

Åh barnen sov enda till kvart i sju idag! Så skönt:) Var nog trötta efter att ha varit och lekt med Emma och Ville igår eftermiddag/kväll. Barnen höll ett högt tempo och körde järnet. Till och med lille Ville var med och kröp efter. Kusinbus på högnivå.

Annars hade vi en så skön söndag igår. Pontus började äntligen ordentligt upp i Leahs rum. Han rev det sista som ska rivas innan det är dags att börja med själva renoveringen. Vi (eller okej Pontus) rev bort den sista garderoben inne hos Leah så nu är rummet ännu större:) Kommer bli fint när det är klart sen!

Idag är vi lediga. Ska alldeles straxt packa in oss i bilen och bege oss till Willys för lite veckohandling av mat. Hade inte en droppe mjölk hemma i morse till frukosten. Lite småpanik...Men det gick ändå som tur var:)

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag erkänner, jag har inte varit på denna webbsida på länge ... men det var en annan glädje att se det är en så viktig fråga och ignoreras av så många, även professionella. Jag tackar dig för att göra människor mer medvetna om möjliga problem.