23 oktober 2013

Borde göra annat

Men här sitter jag å bloggar. Så det kan bli!

Hmm vad ska jag då skriva om. Vad jag gjort idag, ja varför inte?:-)

Jag har jobbat. Och tränat på gymmet. Snåle smålänning börjar krypa fram i mig. Måste passa på och utnyttja gymkortet så länge det gäller innan det går ut å jag ska byta gym.

Annars då? Plockat, grejat och städat här hemma. Barnen och jag har pärlat en massa. Hugo och Leah ville göra egna presenter till Netta och Putte som fyller år i helgen. Efter att de diskuterat med varandra kom de fram till att pärlplattor var bra presenter att ge bort. Så nu är det fixat.

Sen är det upp till bevis för blondinbella också. Satt å sökte på schampo och balsam på nätet. Vill ha något som håller håret fräscht länge. Då kom hennes nya märke upp som förslag. Klickade hem det å i dag kom det med posten. Det var inte så  jättedyrt men jag hoppas det håller vad det lovar!

Skulle vara bra med något schampo som uppfyller alla mina krav men det verkar svårt att hitta. Fick ett så himla bra schampo av Jennie som uppfyllde allt utan just "hålla håret fräscht länge". Jaja funkar inte denna sort så går får jag köpa det andra igen istället. Så är det, för er som undrar:-)
Hepp hepp nu ska jag kika på arga snickarn å vicka på tårna.

//Sofie

Inga kommentarer: