28 oktober 2013

Ögonen de går lite kors och tvärs

Tror det är dags för sängen snart. Har jobbat i kväll så inte varit hemma sådär jättelänge. Jobbkvällen som började så lugnt men det blev mycket på slutet. Pju! Men inte ska jag väl klaga. Jag är ledig igen nu. Tisdag, onsdag och torsdag innan min jobbhelg börjar på fredag.

Hann med en sväng till gymmet idag med. Visste inte om jag skulle träna eller inte men jag kände mig mycket piggare från snorigheten idag så provade och det gick. Se om det känns lika bra imorgon med:)

Såg att det var flera (jodå både Jennie och Emelie) som också gjort "30 saker om mig" listor. Så roligt! Såna där små fakta saker som är roligt att veta om folk. Jag tycker om såna listor. När jag läste deras kom jag på fler saker om mig själv som jag kunde skrivit på min lista. Får väl spara det till något mer framtida inlägg:)

Mamma och pappa hade varit snälla varit här och lämnat en av sina bilar till oss så nu klara vi oss, Tusen tack för det! Verkstan har inte hört av sig idag så de har väl inte hunnit felsöka våran pärla ännu...Se om vi hör något imorgon.

Jag som tycker om våran kia. Nu får den inte börja trilskas då kanske jag börjar hata den. Jag har lätt för att odla fram hat mot visa saker/människor. Haha låter allvarligare än vad det är men jag kan bli så anti vissa saker/människor så det finns inte. Leila Lidholm till exempel. Hon sa en gång ett så korkat uttalade i radion om "varför sänds det nyheter och väder från andra ställen i Sverige och inte bara från Stockholm?" då det ju typ bara är Stockholm som räknas i hennes värld. Ähh idiot. Henne tycker jag inte om.

Typ så kan det bli i min hjärna.

För er som undrar.

Nehe dags å stänga av denna här datorn kanske. Ja jag tror nog det.

Ciao!

//Sofie




1 kommentar:

Jennie sa...

Haha jag har också kommit på massa fler saker efteråt att skriva!