20 oktober 2013

I bilen påväg hem

Sitter i bilen och susar fram på E4:an. Snart i framme å ska hämta huliganerna:-)

Haft en jättetrevlig helg uppe i huvudstaden. Det har varit jag och Pontus plus hans syskon med respektive som varit iväg. Bott på ett jättemysigt gammalt hotell på söder. Mysigt men inget för den som är lång att bo:)

Hotellfrukosten serverades nere i källaren. Kändes som gamla fängelsehålor. Frukosten var väl det enda negativa egentligen då det var så trångt å svårt att få bord annars hade vi det sååå bra sååå på hotellet:-) Det är så lyxigt att få komma iväg sådär ibland och kunna äta och sova gott.

Gårdagskvällen spenderade vi på rival och föreställningen "rain man" med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson. Kan ju bara inte bli dåligt med dessa två i rollistan. Tiden gick fort i salongen:-)

Vi var även å åt god mat på en mysigt grekisk restaurang. Älskar grekisk mat speciellt den vi åt igår. Superbra mat! Kan tänkas bli ett besök dit igen någon gång. Vem vet.

Hoppas alla ni som läser detta också haft en go å bra helg:-) Nu ska jag slå igen mina blå innan vi är framme. Känner mig inte hundra i kroppen. Känns som jag håller på att bli förkyld. Vill inte...

//Sofie

Inga kommentarer: