01 oktober 2013

Shoppat tapeter

Sitter å slökollar på tv innan jag ska sätta tänderna (eller händerna hoho) i den gigantiska tvätthögen. Idag har det annars jobbats så inte hunnit göra så mycket annat. Eller jo jag hade långrast idag så passade på att ta en skogspromenad med Poker då. Himla skönt. Borde jag passa på och göra oftare när jag har längre raster på jobbet. Att promenera i höstluften ger energi! Speciellt när man fortfarande är sliten efter helgen:-)

Skulle in till stan å kika in tapeter till Leahs rum förut. Pontus är såklart framme och frågar Leah om inte hon också vill följa med. Vilken strålande idé att låta sin 3åriga dotter (med väldigt bestämda åsikter) få följa med och välja dyra tapeter till sitt rum. Leah ville bestämt ha rosa tapeter. Det ville ju inte jag. Men vi hittade faktiskt några som vi båda gillade. Kors i hela taket! :-) De var dyra men med 25% rabatt blev det inte så farligt dyrt. Det är ju kvalitets tapeter och de ska ju sitta där i några år.

Den randiga tapeten är meningen ska sitta där det är snetak (som en fondvägg typ) och den med hjärtan i resten av rummet, över panelen. Det blir fint det!

Nej dags å ta tag i allt här hemma. 

//Sofie

Inga kommentarer: