18 april 2015

En dag på vift

Igår var vi iväg hela dagen lång. Åkte hemifrån vid 07.30 och var hemma 23.30.

Efter att vi hade lämnat av barnen där de skulle vara och Poker på sitt håll så åkte vi iväg mot Västerås. Gick smidigare än vad jag trodde att köra dit så det var skönt. Vi hade lite tid tillgodo när vi kom fram så vi hann med en liten runda på stan och sen åt vi lunchbuffé innan jag var tvungen att bege mig iväg för provet. Ska skriva mer om det i ett särskilt inlägg sen.

Efter det var klart åkte vi hemåt. Men vi var i sån god tid så vi passade på att kika förbi en kiahandlare på vägen. Våran bil börjar bli opålitlig så vi går i tankarna om att byta. Får se hur det blir med den saken men vi fick provköra en annan bil och fick kostnadsförslag så vi får ta oss en funderare. Därefter så hämtade vi hem våra två huliganer hos Elin och sen blev jag avsläppt hemma hos en jobbarkompis. Jag och resten av min arbetsgrupp (de som kunde) var där och åt god mat och umgicks. Roligt att kunna ses då vi snart kommer splittras och jobba på olika håll men vi har sagt att vi ska försöka hålla kontakten!

Så ja det var min gårdag. Idag blir det att fira vår nyblivna 5 åring hela dagen lång. Ska sätta igång och städa av det värsta här hemma och sen ska det blåsas ballonger och flaggan ska hissas! Inte var dag ens dotter fyller hela 5 år:-)

//Sofie

Inga kommentarer: