10 april 2015

Fram och tillbaka

Igår var jag först pigg för att sen bli dålig för att nu vara någorlunda pigg igen (vågar jag skriva det?).
Vi var iväg igår hela dan jag och barnen. Åkte hem till mamma som också  var ledig och därifrån åkte vi vidare in till Elin. Vi tog en lunch på stan ihop innan vi besökte loppis och några affärer. Hade det riktigt trevligt! Men framåt eftermiddagen la min mage av helt. Satt på toa hela kvällen mer eller mindre Fy det var det värsta jag varit med om på länge.

Natten blev lugn i alla fall men på morgonkvisten började det köra runt i magen och toan blev återigen min bästa vän. Men sen vände det! Gick flera timmar utan att jag behövde tokspringa till badrummet. Blåbärsoppadieten hade gjort verkan! Magen har sen varit mycket lugnare. Har varit jätteförsiktig med vad jag ätit och druckit för att inte reta upp magen så nu håller det på att vända till det normala. Så nu är jag taggad för jobb ikväll!

Fan inte jobbat på en vecka pga ledigheten över påsk och sjukdomar men nu så! Känner mig som en rastlös fattiglapp när jag bara gått här hemma så för första gången någonsin känns det helt okej att en hel jobbhelg väntar! Bara jag får vara pigg nu och magen är med mig så ska det gå bra. 

En bild från gårdagen. Visst matchar vi fint i våra skinnjackor och solbrillor?

//Sofie

Inga kommentarer: