06 april 2015

Spytt...

Jaha värdelöst avslut på påskhelgen. När det var fem minuter kvar på TRX passet bara vände det sig i magen på mig. Fick springa ut och bara tokspydde rätt ut i flera omgångar. Kändes mycket bättre efteråt men är helt matt i kroppen och alldeles blek. Så istället för jobb blir det hemmadag imorgon. Vill inte riskera något om det skulle vara någon annan skit jag fått... man vet ju aldrig!

Tråkigt bara för jag hade massa inbokade saker imorgon som bara är och avboka. Får sätta mig med telefonen tidigt imorgon bitti och ringa och ställa in allt.

Men förutom spyattacken så har vi haft jättebra helg! Igår kväll var vi hos Martin och Cissi och det var lika trevligt som alltid. Var så längesen sist så mycket att uppdatera varandra om:-) Klockan blev sent innan vi var hemma.

Idag hade vi lunchträff med Emma och Per (med tillhörande barn) som var här. Krille och Ville kom förbi också och höll oss sällskap. Riktigt trevligt det med! Barnen har fått leka av sig och vi vuxna prata av oss. Som det sig bör:-)

Nu ska jag fortsätta dega i soffan och ta det lugnt. Vila magen och vila foten är det som står på min agenda just nu. Foten är i och för sig mycket bättre som sagt men kände av det igen när jag körde TRX så den mår säkert också bra av att få ta det lugnt.

//Sofie 

Inga kommentarer: