03 april 2015

Påskkärringar

Hugo och Leah har tjatat om att de vill vara påskkärringar men igår hann vi verkligen inte med det (jag tycker annars att det är skärtorsdagen man går och är påskkärring på) så de fick göra det idag istället.

De hann flyga förbi flera ställen. Både morbror Erik, morfar och mormor, Elin och några till fick besök av de två små kärringarna☺

Nöjda barn med överfulla korgar med godis flög sen hem.

Vi skulle ha åkt till Pontus föräldrar idag för påskfirande men då svärfar fortfarande är på sjukhus så blev det inställt. Folket som skulle kommit dit kom istället hem hit för och umgås. Blev verkligen fullt hus! Men det var bara trevligt☺ barnen fick leka av sig med sina kusiner och vi vuxna fick prata av oss.

Nu sitter barnen nyduschade i sina pyjamser och kikar på tv. Pontus är och besöker sin far så det är väldigt lugnt här hemma. Ska röja undan det sista här hemma från kalaset så fort barnen lagt sig sen blir det egen tid framför tv ikväll.

Jag har åkt på en lättare förkylning så är rätt trött. Får se hur länge jag orkar vara vaken. Kanske somnar ihop med barnen😴

//Sofie

Inga kommentarer: