24 april 2015

Sen kväll

Igår satt jag från kl 19 till 23.00 och förde över bilder från mobilen till hårddisken. Nästan 3000 bilder hade jag i telefonen. Den var inte tömd sen i november så jag hade lite och göra. Så himla segt men så skönt att veta att bilderna ligger i sina mappar där de ska på hårddisken och de helt värdelösa/meningslösa bilderna (typ Leah där hon tagit selfie på alla hennes gosedjur) är raderade.

Sen skulle jag behöva gå igenom och välja ut vilka som ska framkallas också. Det behövs göras för flera år tillbaka men jag orkar liksom aldrig ta tag i det. När jag suttit så där många timmar och bara gått igenom bilderna är jag så trött på det så jag har ingen energi över till att framkalla bilder än mindre att göra fina album av dem. Det som egentligen är det roligaste att göra/ha med bilder! Är ni duktiga på sånt? Hur gör ni? Egentligen skulle man ta en dag i månaden och tömma kamera/mobilen på bilder och därefter se vad man vill framkalla. Tänk om jag kunde få den disciplinen någon gång...

Tur det blev förlängning i hockey igår då hade jag något vettigt och kolla på under tiden jag satt med bilderna:-) Grattis Växjö till guldet! Skellefteå har varit grymma de med men jag tycker det är roligt när mindre klubbar tar sig så långt och lyckas knipa SM-guldet. Men nästa år. Nästa år blir det Cluben! Har sagt så varje år men någon gång måste det ju bli sant!:-)

Gårdagen bestod annars av hundpromenad. lek i lekparker med picknickkorg och mellis (träffade på massa kompisar till barnen så det var helt perfekt!), träning (körde box och mina armar är helt skakis idag) och massa av de där måstena här hemma.

Idag är det slut på ledigheten nu vankas jobb fredag-måndag för min del. Men vad gör det när jag sen är ledig nästan en vecka?:-)

Syskonen Bus igår iklädda i sina Messitröjor och LHC/Brynäskepsar:-) 
//Sofie


Inga kommentarer: