08 april 2015

Inte på topp

Jaha det hör sög ju. Igår mådde jag mycket bättre och precis som vanligt igen efter att jag fått sova bort halva dagen. Var så inställd på att jag skulle åka och jobba idag. Packade in Hugo i bilen (Pontus lämnar alltid Leah och jag Hugo) och körde iväg.

Kände mig inte riktigt okej efter en träligt natt. Sovit dåligt och kände mig slö i kroppen. Men men var så inställd på att åka och jobba.

Lämnade av Hugo på fritids men när jag kom tillbaka till bilen var jag verkligen skitslut i hela kroppen. Svettades så jag trodde att jag hade feber (tog tempen hemma sen men visade konstigt nog inte på någon speciell feber) och då bestämde jag mig för att ringa jobbet och sen åka hem igen för att bädda ner mig. Igen.

Nu har jag återigen sovit bort halva dagen och känner mig. Som vanligt! Eller ja jag har inte gjort någon större ansträngning än men ändå.

Aptiten har hållit sig borta sen igår också. Tycker jag inte om. Klart man blir trött och slö utan mat i kroppen men är verkligen inte hungrig/sugen på någonting. Men jag fick ett ryck och blev sugen på bananmilkshake förut så det har jag fått i mig idag i alla fall.

Det lilla jag orkat göra idag är att jag suttit och letat mattor på nätet. Vill ha tag i en jättelång matta till trappen och en till datarummet där uppe. Hittade en till datarummet men en jättelång matta till trappen verkar vara svårare att hitta.

Men visst är den snygg mattan jag hittade? Kommer bli perfekt! Förhoppningsvis får jag hem den redan imorgon. Jippi!

//Sofie 

Inga kommentarer: