05 april 2015

Godmorgon Påskdagen!

Här hemma tog alla utan pappan i huset sovmorgon. Han åkte iväg tidigt för att bygga på sommakep eller vad det nu var... Han ska även åka och hämta upp ett skåp som jag köpte igår via facebookloppisen. Nu är rummet helt klart på övervåningen så nu börjar det roliga! :-) Så fint det blev med tapeten! Säger det här efter var gång vi renoverat färdigt ett rum men det här kommer nog bli mitt nya favorit rum! Bara få möblerna på plats med så är det helt klart sen.

Igår efter vi varit och sett på Mora Träsk så var vi hemma hos mina föräldrar och fick god mat. Barnen lekte och cyklade och fick även leta påskägg. Så glad att jag kom på en massa småsaker de kunde få i sina ägg istället för godis. Det råder ju ingen brist på godis i övrigt under påsken så känns bara dumt att de ska få ännu mer i sina ägg. Kan ju bli för mycket av det goda ibland...

Idag vet jag inte riktigt vad barnen å jag ska hitta på men något måste vi hitta på för annars lär de klättra på väggarna här hemma. Tur vi ska iväg och träffa Cissi och Martin ikväll med deras huliganer så de får leka av sig ordentligt:-)

Duscha ska jag i alla fall göra allra först så får vi se sen vad dagen har att erbjuda.

//Sofie




Inga kommentarer: