28 april 2015

Första dagen i Tjeckien

Åh vad jag tycker om Prag! Fjärde gången jag är här och det är lika trevligt som alltid☺

Vi reste ju sent inatt då planet lyfte redan vid sju från Arlanda men det var rätt bra för vi har verkligen haft en hel dag här.

När vi landat så tog vi en taxi till hotellet och dumpade av väskorna (förtidigt för att checka in) och så åkte vi och spanade in stan en sväng. Vädret har inte varit på topp idag direkt. Började spöregna så första shoppingfyndet blev ett paraply.

Vi tog även en "lättare" lunch på stan. Vilket ställe vi hamnade på. Det var en argentinsk restaurang där man först fick börja med en buffé bestående av massa röror, smårätter, skinkor och korvar. Supergott! Trodde ju det var själva maten men det kom mer. Sen fick vi gå fram till en kock som grillade kött på beställning. Det var själva huvudrätten. Sen hade de även dessertbord där man fick vraka och välja. Maten var så god! Verkligen toppklass. All dricka ingick med och för all denna goda mat å dryck betalade vi typ ingenting för. Galet.

Efter den megamåltiden så åkte till hotellet och checkade in. Blev en rejäl power nap för oss alla då vi knappt sovit någonting.

Sen har vi varit och sprungit i affär och tillsist nu ikväll avslutade vi dagen med middag på en hamburgerrestaurang. Tog bara en enkel hamburgare då jag fortfarande var rätt mätt sen lunchen men vilken hamburgare det var! Så stor men så god! Bland de bästa jag ätit.

Så den här födelsedagen har jag verkligen fått äta massa god mat. Alldeles för mycket känns som jag ska spricka men är det semester så är det☺

Ska alldeles straxt släcka lampan här och sova. Rätt sliten och seg efter resan/dagen. Imorgon väntas nya äventyr!

//Sofie

Har typ inte tagit några bilder idag men här är en från tidigt imorse på flygplatsen☺

Inga kommentarer: