12 november 2017

Alla dessa pappors dag

Sociala medier väller över av gratulationer idag till alla dessa fantastiska pappor som finns där ute! En tanke som slår mig varje år är att vad kul det vore om det kunde se likadant ut vid mors dag. Att alla dessa pappor lägger upp fina bilder och hyllar sina barns mammor. Visst finns dessa pappor, men det existerar inte alls i samma mängd som alla dessa fantastiska mammor vid fars dag.

Jag är ju gift med världens mest osociala socialamedier man, men själv har jag ju en blogg att skriva i så då är det väl klart att han ska nämnas här. Bästa pappan till våra barn:-)

Vi firade honom med brakfrukost i morse. Barnen hjälpte inte till ett skit utan det var jag som stod och slavade vid spisen och stekte ett ton amerikanska pannkakor till frukost. Tänkte att det nog skulle bli så få om jag bara gjorde på en sats så jag slog till och gjorde en dubbel. Blev så sjukt mycket pannkakor! Men gott var det och nu har vi lite goa rester som vi kan äta senare med:-)





Bär till pannkakor är så gott! Lönnsirapen var visst mögligt så den fick vi strunta i...


Pontus mugg som han endast får dricka ur på sin födelsedag och när det är fars dag. Det har barnen bestämt. Han fick den i present för många år sedan och den traditionen håller i.


Ett paket till far på hans dag. En kaffetermos låg där i med hans namn ingraverat på som han kan ha med sig på jobbet. Ej barnens idé (som man skulle kunna tro) utan återigen är det en sådan bra mor och mamma i den här familjen som inhandlat en sån perfekt present:-)

Sen körde jag ett litet städrace här hemma. Dammsugaren behövdes rastas efter en veckas vila. Därefter hoppade jag och Leah in i bilen för att åka till hennes innebandyträning. Ebbe fick också följa med så honom har jag rastat under tiden Leah tränade.

Nu ska vi alldeles straxt åka iväg för att äta fars dag lunch och fira min fina pappa.

Hoppas ni alla får en bra söndag vare sig ni firar fars dag eller ej:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: