26 november 2017

Favorit spelet

När jag var på loppis häromdagen så hittade jag mitt favorit sällskapsspel från när jag var liten! När jag gick på lekis (som det hette då) spelade vi alltid det här spelet.


Helt komplett med alla delar och till och med bruksanvisningen fanns kvar. 15 kronor fick jag ge för det, rena fyndet! Så himla kul att spela igen. Det kräver ju att man är både taktisk och logisk av sig när man spelar det här spelet. Barnen var riktigt duktiga och tyckte det var väldigt kul.

Vi har alltid spelat mycket spel här hemma. Leah var inte ens 3 år när vi började spela kort med henne. Svälta räv och liknande kortspel började vi med och sen har det fortsatt. Nu är favorit kortspelet skitgubbe, av alla dess möjliga varianter, och även olika sällskapsspel. Det här tyckte som sagt alla i familjen om så det kommer lätt spelas fler gånger framöver.

Och vem vet? Kanske tomten kommer med fler sällskapsspel i sin säck på julafton:-)

//Sofie 

3 kommentarer:

Jennie sa...

Åh, det där stod jag och tittade på inne på BR förra veckan. Älskade också det spelet. 😍

Zouphie sa...

Köp! Det kan Lionel och Nayla få i julklapp:-) Visst var det du och jag som spelade det så mycket på lekis? Tror inte jag har spelat det sen dess så väldigt kul när jag hittade det:-)

Jennie sa...

Ja, det måste varit vi som spelade det!