22 november 2017

Beställt tapeter

Just klickat hem tapeter till Hugos rum. Så smidigt det är att handla på nätet ändå! På fredag ska tapeterna vara här och vi kan sätta igång och tapetsera i helgen. Om tiden vill sig vill säga. Har som plan att tömma Hugos rum imorgon. Han får sova på en madrass så länge tills det är klart. Frågan är bara vart vi ska ställa alla hans möbler och grejer under tiden, men det får väl stå lite huller om buller här hemma. Skulle så gärna vilja bli klar med både hallen och Hugos rum så det går att göra adventsfint här hemma tills nästa helg. Vi får väl se om det är ett realistiskt mål.

Pontus håller på att sätta lister i hallen nu, men han svär rätt bra där nere så vågar inte fråga hur det går. Förmodligen jävlas det en hel del om jag tolkar hans svordomar rätt.

Finns inte så mycket jag kan hjälpa till och göra där nere heller så han får hållas. Det blir nog bäst så.

Själv har jag hoppat i favorit nattlinnet och varma sockor plus tröja. Är frusen ikväll och energilös. Som alltid nu för tiden. Känner att jag jobbar en vecka i taget och har som mål att ta mig fram till min julledighet. Är jag inte bättre efter det måste jag ta tag i det på allvar och försöka få hjälp. Jag kan inte ha det så här längre. Som jag kanske nämnt en eller två gånger tidigare:-) Min kropp behöver få återhämta sig och bli ordentligt omhändertagen. Men när ska man ha tid med det?


Gäspade när jag skulle ta bilden (är så jäkla trött. Har jag nämnt det?). Tänkte radera och ta en ny, men varför? Det är ju så här jag ser ut och känner mig just nu. Våga vissa icke perfekta bilder! Ett motto som behövs i denna perfekta sociala medier värld.

//Sofie 

Inga kommentarer: