26 november 2017

Minna 2 år

Idag har det inte varit någon vanlig dag för idag fyllde nämligen mosters favorit tjej hela 2 år! Helt galet att hon är så stor! Världens klokaste och sötaste, brås helt på sin moster:-)


Hunnit hända massa sen den här bilden togs i slutet av augusti när vi väntade på flyget till Mallorca. Hon pratar mer och mer för varje gång vi ses. Och förstår så himla mycket!

Vi var bjudna på kalas till födelsedagsbarnet i eftermiddags, men innan det så var det innebandyträning för Leah. Under tiden hon tränade så åkte jag för att hämta Hugo som sovit över hos en kompis. Kompisens mamma och jag satt sen och pratade lite kring vad vi ska hitta på för deras klass då vi är klassföräldrar. Perfekt att ha ett litet möte innan det var dags att hämta Leah igen:-)

Vi har världens byggkaos här hemma just nu. Det ser ut som ett bombnedslag, men snart hoppas jag att det är klart. Hugos rum är påbörjat och alla hans grejer står lite varstans här i huset. Hans nya stora (enorma säng) står och tar upp hela vardagsrummet just nu. Själv sover Hugo på en madrass i datarummet i väntan på att rummet ska bli färdigt. Sen har vi hallen också som ser ut som den gör. Helgen har gått åt till att bygga och förbättra båtskjulet så har inte hunnit göra så mycket i hallen, men Pontus kör ett ryck där nere nu. Har som mål att det ska bli klart den här veckan. Kämpa!

Hade sen en väldigt trevlig eftermiddag där vi firade den nyblivna 2-åringen.


Älskar man chips så är det klart man ska få det i födelsedagspresent:-)


Det bjöds på massa gott fika och tårta.


Här är en som är pepp på tårta:-)


Riktigt mysig dag. När vi åkte hem sen så beställde vi pizza som vi åt till middag här hemma. Hade inte ork till något annat.

Barnen sover nu och jag ska snart göra detsamma. Imorgon har jag fått tid nere hos en specialistläkare i Jönköping. Efter mycket om och men så lyckades jag i fredags få en tid dit. Håll nu tummarna för att det ska gå bra.

Efter en dag som denna så är jag helt slut. Har ont i både bihålorna och huvudet. Känner även tryck i öronen. Jag klarar ju att göra saker, men det kommer liksom efteråt allting. Precis som när jag jobbar. Det är exakt att jag har ork att jobba för sen kommer jag hem och då är jag precis sketslut. Är liksom 29 år gammal och inte 70. Så här ska jag inte behöva ha det. Hoppas verkligen på bra hjälp imorgon!

//Sofie

Inga kommentarer: