20 november 2017

Barnens önskelistor

Barnen satt och skrev ihop sina önskelistor idag. Många som frågat vad de önskar sig i julklapp så här kommer listorna:


Att tillägga så har jag redan köpt Vildkatten spelet samt Brynäsgubbar (till bordshockeyspelet) till henne. Nackkudde är en sån där man har när man flyger eller åker bil. Jag önskar mig förövrigt också en sån. Men jag vill ha en sån sitter bra och som man kan justera och dra åt. Leah tror jag inte är lika kräsen, hon bryr sig nog mer om att det ska vara i någon rolig färg eller mönster:-) Fotbad önskar hon sig med vår lilla tant. Det finns tydligen ett på Toy's & Rus som hon sett som hon vill ha, men det går lika bra med ett vanligt klassiskt fotbad hälsar hon.

Barbie tror jag hon endast önskar sig då hon varit på kalas hos kompisar som önskat sig det. Hon har aldrig lekt med dockor eller barbies tidigare fast ja, hon kanske vill börja med det nu:-)

Leah har varit och sett några Brynäsmatcher tidigare, men alla har slutat i förluster. I julklapp önskar hon sig en biljett till att gå och få se en match med dem. Gärna en där de vinner om det går att ordna:-)


Hugo fick ihop lite på sin lista med. Här så har jag köpt LHCgubbar (så LHC kan möta Brynäs i bordshockeyspelet. Hej familjefejd!) och så ska han faktiskt få nytt rum av oss. Han har länge önskat sig att vi ska göra i ordning hans rum. Tapeterna är rätt fula och slitna så de ska bytas ut och sen försöka och göra det mer praktiskt i hans rum. Det är inte så stort nämligen hans rum så det krävs lite tanke för att få det bra.

Vi ska ta tag i och göra om i hans rum nu innan jul. Det får bli en förtidig julklapp. Hittade en sån bra sängmöbel att ha i hans rum så då passar vi på att tapetsera om med så blir det nog riktigt bra.

Så ja, det här inlägget är till er alla som frågat om vad våra barn önskar sig. De satt så fint och skrev för glatta livet. Hittade sen dessa tjusiga glitterpapper som de klistrade sina önskelistor på. Ska lämna dem i ladugården hos tomtenissen nån dag med. Det har vi gjort i så många år så det vill de göra även i år. Hur ska tomten annars kunna veta vad de önskar sig?:-)

//Sofie


2 kommentarer:

Jennie sa...

Min dotra önskar sig också ett fotbad. 😂😂

Zouphie sa...

Haha då är inte Leah ensam om att önska sig det:-) Vilka små tanter de är:-) <3