27 november 2017

Läkarbesök och Ikeabesök

Pontus följde med mig ner till Jönköping idag. Lite som moraliskt stöd och även med ett par extra öron. Det är rätt skönt att ha med sig någon mer ibland. Man kommer ju inte alltid ihåg att fråga eller säga allt och sen lägger man ju olika saker på minnet av det man hör.

Fick träffa en läkare, men det var inte den specialistläkaren som jag hade fått till mig att jag skulle få träffa. Han gjorde iallafall diverse undersökningar och gick igenom vad vi har gjort tidigare. Kom fram till att jag ska köra en dunderkur med både antibiotika och kortison nu samt nässpray, näsdroppar och även använda ett medel till öronen. Sen fick jag en tid i början av januari till en kirurg som är lite mer specialiserad kring bihålor. Ska få göra en till datademografi då och sen ska han bedöma efter det om det går att göra operation eller inte. Så, så är läget just nu.

Antibiotikan ska jag äta i en vecka med start idag. Så jag blir hemma från jobbet den här veckan för att låta kroppen vila och försöka ge antibiotikan bästa möjlighet att göra bra verkan. Hade faktiskt lite feber i kroppen när läkaren tog tempen på mig inne på sjukhuset. Så bäst att ta det lugnt och hoppas på det bästa.

Efter vi varit där tog vi en tur förbi det stora blågula möbelvaruhuset. Vi stack bara in lite snabbt och köpte en byrå vi ska ha i hallen. Tar lite emot och köpa en ny Ikeabyrå, men jag har inte lyckats hitta någon fin gammal byrå med tillräckligt bra förvaring. Vi hade ju tänkt byggt en garderob, men den idé sket sig av flera anledningar så får satsa på en stor rejäl byrå som förvaring istället. Det blir nog bra det med:-)

Sen blev det lunchstopp!


Restaurang Raggmunken! Världens bästa restaurang idé! Raggmunk varje dag, hur bra är inte det liksom? De hade även några andra husmanskost maträtter på menyn, men jag såg knappt någon annan äta annat än raggmunk när vi var där.


Om jag blev mätt? Jag var tvingade i mig lite kvällsmat förut bara för att. Och då orkade jag inte ens äta upp all raggmunk till lunch...


När vi kom hem sen åkte Pontus och jobbade medans jag la mig på sängen och somnade som en stock. Sov i en och en halv timme tills barnen väckte mig.

Var inne en sväng och handlade mat förut med och tog mig även en sväng inne på fyndlagret. Köpte stjärngossestrut och stjärna till Hugo som ska ha luciafirande i år. Det är treorna som har i uppgift och lussar för hela skolan samt föräldrar så i år är det alltså Hugos årskulls tur att stå för luciafirandet:-)

Nu ska jag göra som mina barn och gå och lägga mig. Är verkligen trött efter dagen som varit.

//Sofie 

Inga kommentarer: