24 november 2017

Slussas runt

Sitter och väntar på att öra, näsa, hals ska ringa upp. Igår eftermiddag började jag känna mig dålig och när jag kom hem visade det sig att jag hade feber i kroppen... Så trött på det här. Orkar inte mer utan behöver få seriös hjälp. Ringde till vårdcentralen tidigt i morse, men såklart ville inte de ta i mitt ärende. De anser att jag ska prata med öra, näsa, hals men när jag pratade med dem sist sa de att om jag inte skulle bli bättre så är det i första hand vårdcentralen jag skulle ringa. Men det tyckte alltså inte de.

Se vad de säger när de ringer upp. Jag känner mig så enormt sliten i kroppen. De är ju eventuellt tal om operation och det är jag öppen för, men känner att jag behöver få vila kroppen innan dess. Jag kommer annars bara fortsätta gå och vara halvbra och sen åka på och bli sjuk var och varannan vecka. Jag tror även det kan göra att den kuren med medicin jag går på nu inte tar.

men men får se vad de säger när de ringer upp, om de ringer up.. de skulle ringt för en kvart sedan och fortfarande har ingen ringt. Suck...

//Sofie 

Inga kommentarer: