11 november 2017

Innebandy hela dagen lång!

I morse så ringde väckarklockan igen... Den här dagen vankades det nämligen innebandycup för Hugo. Pontus har abonnerat hela den här helgen åt att hjälpa Emma och Per med att montera deras nya kök så det var jag som fick följa med Hugo idag. De hade ju innebandycup förra helgen med, men då kunde inte jag följa med så det var kul att få åka med och kolla idag.

Pappa hängde också med så jag slapp köra själv ner till Jönköping där cupen var. Eller köra ner själv hade jag ju klarat men att hitta själv hade varit en större utmaning om jag åkt ensam. Jag har världens sämsta lokalsinne så hade väl hamnat i fel idrottshall eller nåt om jag skulle försökt hittat själv. Och svar nej, gps hade inte hjälpt.

Vädret var skit när vi åkte. Blåst, snö (fast mest regn) och på nollan låg temperaturen. Fast när vi kom fram var det uppehåll och sen blev det riktigt fint väder om än fortfarande kallt.

Men vi satt ju mest inne i en idrottshall. Det var riktigt kul och se dem spela. Jag missat ju förra helgen när de spelade och det var första matcherna för den här säsongen. Så jag har inte sett dem spela sen i våras och de hade blivit så himla duktiga. Märktes hur mycket de utvecklats och lärts sig sen dess.

De spelade tre matcher totalt. Den första blev oavgjord och de två andra vann de, den sista rätt så rejält till och med.


 Ett glatt gäng killar när slutsignalen ljudit efter sista matchen.


Förra säsongen hade de det lite motigt och förlorade många matcher men i år verkar det ha vänt vilket är kul.

Vi stannade och åt mat på vägen hem. Hamnade på Brooklyns Bugers i Husqvarna. Kan varmt rekommendera er att äta där! Där serverades riktiga hamburgare som var helt underbart goda. Dit kommer jag åka tillbaka om jag är i krockarna nästa gång och ska äta.

Vi kom hem förut och efter att ha hämtat hem Pontus och Leah (och vår husnyckel) så har vi haft det väldigt lugnt. Vi är trötta allihopa här hemma.

Leah hade mysdag på stan med sin mormor förut. Hon poängterade verkligen hur mycket roligare det är att gå på stan med mormor än med mig. Igår gick vi nämligen i några affärer och Leah visade några kläder som hon så gärna ville ha. Jag sa att det är ju bra att hon visar vad hon önskar sig nu när julen närmar sig. Det var nog inte riktigt det Leah ville höra. 

Så idag hade Leah visat sin mormor vilka kläder hon så gärna vill ha, men istället för att svara som mig hade ju mamma varit så snäll och köpt kläderna till henne:-) Klart det är roligare att gå på stan med mormor då än med tråkiga mamma som inget köper:-)


Hon fick den här svarta "päls" jackan som hon så gärna ville ha så nu matchar vi bra mor & dotter. Sa till Leah att hon hade så konstig min på bilden och fick till svars att det är så alla fotomodeller ser ut:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: