09 november 2017

Ny frisyr och ny färg

Idag har jag varit och besökt frisören. Så himla skönt! Mitt hår var så himla slitet. Jag förstår inte vad det beror på? Det sista året har det blivit så mycket värre och det säger min frisör varje gång jag är där. Hon frågar ut mig om allt möjligt, om jag gjort några förändringar eller vad det kan bero på. Jag vet faktiskt inte vad det kan vara. Hon har teori om att det är vattnet här hemma då vi har egen brunn, men den är ju densamma som innan. Har bott här i nio år snart och jag har duschat och tvättat håret utan såna problem innan.

Däremot tycker jag faktiskt att Leahs hår med reagerat och blivit så smått slitnare sista tiden. Inte i klass med mitt, men ändå. Ska ta med henne till frisören snart också så hennes hår kan klippa igenom ordentligt det med. 

Gjorde en olaplex behandling idag som verkligen gjorde susen för mitt stackars hår. Köpte även med en burk hem så nu jäklar ska jag få bukt med mitt hår.

Det blev att kapa av en bra bit av det slitna, men sånt gör mig inte så mycket. Är håret slitet och dåligt behöver det ju klippas av. Sen blev det även en mörkare ton på färgen i håret den här gången. Lite mer passade för vår mörka årstid:-)


Knäppte snabbt av en före bild här hemma på håret innan jag var tvungen att åka iväg till frissan.


Körde klänning idag, älskar att kunna ha klänning. Lätt det skönaste plagget man kan ha på sig.


Lyckades hitta ett par oanvända skor längst in i skogarderoben också. De fick komma tillanvändning och så även min favorit röda kappa. Kände mig som en riktigt färgklick i det här mörka ruggvädret som varit idag.

Så himla svårt att ta bilder när det knappt är något ljus ute. Idag har det känts som kväll typ hela dagen. Gjorde ett tappert försök att knäppa av några bilder på hur håret blev.


Jag hade ju kort hår innan men nu är det fasen ännu kortare. Tur jag är van vid det:-) Undra när kort hår ska bli riktigt inne? Känns som det aldrig varit det och knappt som att det kommer bli det heller. Nämn till exempel en enda Disney karaktär av det kvinnliga könet som har kort hår? Jag kan inte komma på en enda...

Lunch idag blev en plocksallad från Coop. Jag tar nästan alltid samma när jag plockar såna sallader. Grönsallad, fetaost, majs, gurka, grillade kycklingbitar, honungsmelon, avokado och pasta med smak och soltorkade tomater och basilika. Sånt vinnande koncept så det går ju inte att sluta med:-)

Vitamin Wells rabarber/jordgubb är också en favorit. Så synd bara att den inte är så lätt att få tag i.


Ikväll lagade dessutom Pontus stekt strömming med potatismos och det var inte heller dumt. Haft en riktigt bra dag idag när det kommer till mat:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: