13 november 2017

Hej vecka 46!

Åh vad det är mörk! Tänk vad lätt det är att gå upp ur sängen på våren och hur tungt det är nu. Men om några veckor vänder det, tänk positivt!

Igår hade vi en heldag iväg och vi lyckades firade alla i familjens pappor. Först blev det, som jag skrev tidigare, firande av Pontus med gofrukost här hemma. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och åt god lunch och firade min pappa. På kvällen var vi ute en sväng hos Pontus föräldrar så nu är minsann alla pappor ordentligt firade på Fars dag.


Det var fint väder igår med sol och lite vit på marken. Hoppas solen letar sig fram även idag. Det gör så mycket om man får lite sol i ansiktet.

Jag gick upp som vanligt idag men kom på när jag klätt på mig att jag ju börjar en halvtimme senare idag. Så fick helt plötsligt lite mer tid över nu på morgonen. Inte dumt alls:-) Morgonen är den lugnaste stunden på dan tycker jag. Avsky om det blir stressigt då så jag har hellre lite tidsmarginal när jag går upp.

Fast nu är det dags att sätta fart här. Fixa till mig lite och sen åka mot fritids och sen vidare mot jobbet. Hej måndag!

//Sofie 

Inga kommentarer: