18 november 2017

Linköping gånger 2

Igår kväll var jag och Pontus inne i Linköping tillsammans med pappa, Elin, Erik och Frida. Började kvällen med mat på Texas Longhorn där vi även möte upp Lasse och Carina som också skulle gå och se Claes Malmberg.

Showen var riktigt bra. Jag hade ju inga direkta förväntningar innan. Jag gillar ju Claes Malmberg men jag hade nog inte gått och sett showen om det inte var för att vi gett det i present till pappa. Men det var riktigt bra! Fick skratta en hel del:-)

Den här lördagen tog Pontus och jag sovmorgon! Vi hade vare sig barn eller Ebbe hemma då de sov över hos farmor och farfar. Ebbe är en morgonpigg hund och han väcker oss gärna tidigt. Han är värre än barnen.

På förmiddagen var Pontus över och hjälpte till med bygget av Emma och Pers kök. Jag passade på och åkte in till stan och handlade mat. Lagade till lunch som blev klar lagom tills svärföräldrarna kom med barnen. Vi käkade lunch tillsammans innan jag och Leah följde med dem in till Linköping. Hugo lämnade vi av hos en kompis.

Leah behövde lite kläder och även köpa födelsedagspresenter till två klasskompisar som hon blivit bjuden på kalas till. Lyckades hitta allt av det vi skulle ha:-)



När vi kom hem hade Pontus lagat till hemmagjord pizza som vi ätit till middag. Svärföräldrarna stannade kvar en stund men de åkte hem alldeles precis. Så nu blir det en lugn lördagskväll i soffan. Ladda upp för en heldag i idrottshallen imorgon. Innebandycup den här helgen också:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: