09 september 2024

Årets sista båttur?

 


Ebbe är min ständigt trogna promenadkompis och även badkompis. Han blir lika glad varje gång han får följa med. Så när ingen annan kan/vill följa med då har jag alltid min Ebbe❤️

Ännu en dag med fantastisk väder! 


Efter en seg förmiddag så blev den en tur med bilen så Hugo fick övningsköra. Åkte bland annat och lämna tillbaka bilbarnstolen som Hugo fick med sig hem i sin a-traktor efter att ha skjutsat småkusinerna kvällen innan. 


När vi kom hem blev det lunch och sen hamnade jag i soffan. Tanken var att plugga och det gjorde jag men började även kolla på "Skrattar bäst som skrattar sist" så det gick lite sisådär med pluggandet. 

Sen skulle barnen iväg på sina träningar så då passade Pontus och jag på att njuta av det fina vädret och samtidigt rasta vår båt som det åkts alldeles för liten med senaste tiden. Ja, tiden räcker ju tyvärr inte till alltid till allt man vill göra. 


Så nu jädrar passade vi på när tillfälle gavs! Sånt här väder den här tiden på året är vi som sagt inte bortskämda med. 


När vi kom ut mitt på sjön så började det blåsa rätt så bra. 


Men det var liksom inte kallt, det var bara skönt att det blåste då det svalkade lite i det varma vädret. 


Vi la intill vid Torpön där vi köpte varsin glass. Inte vad jag tänkte mig men allt var typ slut så fick bli en mjukglass. Är ju inte jätteförtjust i mjukglass men med lakritsströssel på så är det riktigt gott. 

Tyvärr så var det så varmt så min glass typ rann bort. Vi gick en promenad med Ebbe medan vi åt och jag hade fullt upp med att inte bli helt indränkt i min mjukglass. 


Det slutade med att jag tappade glassjäveln och Ebbe fick äta lite gott han med. Kände att det var bortkastade pengar men men. 

Men vi fick en väldigt mysig eftermiddag/kväll på sjön som såklart även innefattade bad.


När vi kom hem sen hjälptes alla åt att fixa tacos till middag och så såg vi ytterligare ett par avsnitt av "Skratta bäst som skrattar sist".


Bra avrundning på en bra söndag. 


//Sofie

Inga kommentarer: