19 september 2024

En roligare tisdagskväll

Dunderförkyld vaknade jag upp denna tisdag. Mina jävla bihålor alltså. Hinner glömma bort hur trött jag är på dem emellanåt men så fort jag åker på minsta lilla snuva så känner jag av bihålorna. 


Kickade igång med färskpressad apelsinjuice och steka äggmackor. 


Hade föreläsning hela förmiddagen så den tiden spenderades framför datorn. Försökte pigga upp mig med en 7 UP Free under tiden. Den hjälpte sisådär men god var den. 


Passade på att gå en promenad när vi hade en liten längre paus. Så himla skönt att komma ut i det fina vädret. Det är verkligen sensommar fortfarande ute. Njuter varje dag hösten dröjer. Nästan så jag kunde ignorera min snoriga näsa. 


Det blev sen en matlåda framför datorn för att vara lite effektiv. Har en presentation som jag ska göra på fredagseftermiddag och det är lite pyssel med den så att säga. Att ha en presentation via teams är nog det som känns mest nervöst. Det är ju inte riktigt samma sak som att göra det live. Gör det ju mycket hellre live än att försöka göra en presentation som ska bli bra genom datorn. Mitt mål är att förbereda mig så gott jag kan. Sen går det som det går. I bästa fall blir jag godkänd i värsta fall får jag komplettera. Det löser sig alltid. 


Det blev även en promenad på eftermiddagen för att kunna njuta av vädret och få rensa huvudet.


Svidade sen om för denna tisdagskväll väntades det roligheter! Tog på mig stövlar vilket kändes sisådär när det är så varmt ute men hade ju bara ben så det vägde upp. 


Jag, mamma, Frida och Elin var och kollade på genrepet av Måns Möllers show "Mitt Perfekta Liv" i Mjölby.


Mamma hade köpt biljetterna och fixat så vi satt på andra raden. Dessutom hade inte jag någon på stolen framför mig. Perfekt! Är det något jag lärt mig av att gå på sånt här är att undvika att sitta på första raderna samt att alltid se till att komma i tid och inte komma försent. Man brukar lätt dra till sig uppmärksamhet av komikerna om man kommer sent eller sitter nära scenen. 


Jag satt ju perfekt till för att hamna i fokus. Särskilt efter att jag råkade skratta liiite för högt när Måns sa att han var ju så sjukt snygg efter att ha varit med i 16 weeks of hell. Det slutade med både strålkastare på mig och genomgående häckling under resten av kvällen. Vara bara glad att jag slapp komma upp på scenen. Det var en annan tjej som fick den äran. 


Men det var så kul! Riktigt rolig show som blandade både skoj och allvar. Gå och se när ni har möjlighet! 


Så här borde alla tisdagskvällar vara. 



//Sofie 

Inga kommentarer: